Introductiedag

Vliegen is voor veel mensen iets magisch, en de drempel om zelf te gaan vliegen is daardoor vaak onnodig hoog. Om alle vragen te beantwoorden, zelf echt kennis te maken met vliegen en te ervaren wat er allemaal bij komt kijken organiseren wij introductiedagen. Een perfecte combinatie van gezelligheid, (veel) leren en actief bezig zijn!

Op deze dagen bent u met een groep gelijkgestemden een hele (zater-)dag actief met de vliegsport bezig. In de ochtend worden er een tweetal presentaties verzorgd. De eerste geeft u een helder inzicht in wat er zoal komt kijken in het traject naar een vliegbrevet, hoe de opleiding in elkaar zit alsmede wat de kosten zijn. Daarna volgt een tweetal theorielessen waarin u 1) beknopt wordt uitgelegd waarom een vliegtuig vliegt en 2) hoe een vliegtuig wordt bestuurd. Essentiële zaken als opmaat naar het middagprogramma (na een gezamenlijke lunch) waarin u twee vlieglessen volgt. Uiteraard besluiten we de dag met een gezamenlijke borrel en hapjes.

Deelname aan deze dag kost 195 Euro inclusief de lunch en afsluitende borrel.

Voor diegenen die al wat meer voorkennis hebben en toch een begin willen maken met de vliegopleiding hebben we ook een introductiecursus bestaande uit 5 theorielessen, 5 volledige vlieglessen inclusief landing(en) en een logboek voor de all-in prijs van € 795.