Vliegles en introductiedag

Zoals in de introductie al gezegd:

Bent u ook zo iemand die al lange tijd droomt van het zelf vliegen en dit nu eindelijk eens werkelijkheid wilt laten worden? Schroom niet en maak een afspraak zodat we gezamenlijk dit enthousiasme kunnen delen en de mogelijkheden en kosten kunnen bespreken.

Of het nu gaat om een eenmalige vliegles om eens te kijken hoe dat in zijn werk gaat of dat u voornemens bent uw brevet te halen om met familie en vrienden rond te kunnen vliegen, alles is bespreekbaar en mogelijk. Gezamenlijk kunnen we een op u afgestemd lesprogramma opstellen.

Wellicht de beste manier om voor uzelf uit te vinden of zelf vliegen wat voor u is is door deelname aan onze introductiedagen.

Vliegen is voor veel mensen iets magisch, en de drempel om zelf te gaan vliegen is daardoor vaak onnodig hoog. Om alle vragen te beantwoorden en zelf echt kennis te maken met vliegen en wat er allemaal bij komt kijken organiseren wij introductiedagen. Een perfecte combinatie van gezelligheid, (veel) leren en actief bezig zijn!

Op deze dagen bent u met een groep gelijkgestemden een hele (zater-)dag actief met de vliegsport bezig. In de ochtend worden er een tweetal presentaties verzorgd. De eerste geeft u een helder inzicht in wat er zoal komt kijken in het traject naar een vliegbrevet, hoe de opleiding in elkaar zit alsmede de kosten. Daarna volgt een tweetal theorielessen waarin u 1) beknopt wordt uitgelegd waarom een vliegtuig vliegt en 2) hoe een vliegtuig wordt bestuurd. Essentiële zaken als opmaat naar het middagprogramma waarin u twee vlieglessen volgt. we sluiten de dag daarna gezamenlijk af met een borrel en hapjes.

Deelname aan deze dag kost 195 Euro inclusief lunch en de afsluitende borrel.